Шинэ технологи үйлдвэрлэлд Хян.тох. Р. Дарьхүү
Material type:
- 978999298600x
- 36.99
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.99 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 22659 | Available | 477654 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.99 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 17654 | Available | 576949 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20412 | Available | 99371 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20413 | Available | 99372 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20414 | Available | 99373 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20415 | Available | 99374 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 32654 | Available | 267745 | |
![]() |
2-р салбар | 36.99 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 2B1128 |
Энэ ном нь 250 гаруй хоолны жор,технологийг багтаасан, дээрх хоолнуудын бэлэн болсон байдлыг өнгөт зургаар харуулсан нь үйлдвэрлэгчдэд хоолны тухай бүрэн мэдээлэл олж авахад нь тус нэмэр болно.