Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн жор технологи
Material type:
- 36.99
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 18697 | Available | 267602 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 18698 | Available | 267603 | |
![]() |
Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим | 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 4956 | Available | 814956 | |
![]() |
Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим | 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 4957 | Available | 814957 | |
![]() |
Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим | 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 4958 | Available | 814958 |
Тогооч,нийтийн хоолны ажилтан болон энэ чиглэлээр сурч байгаа оюутан залууст зориулагдсан.