Мал аж ахуйн технологийн үндэс. Хян.тох.Х.Гэндарам
Material type:
- 45
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Жаргалант тосгоны номын сан Уншлагын танхим | 45 Х-292 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 952004 | |||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 45 | Х- 292 (Browse shelf(Opens below)) | 18113 | Available | Гэрээр ологохгүй | 111653 |
Browsing Хотын төв номын сан shelves, Shelving location: Чөлөөт сонголттой Б - танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Төрөл бүрийн мал амьтдын бие цогцос, галбирын онцлог ялгаа, малыг зүслэж содон тэдгээр нь нэрлэх, имнэх тамгалах, нойморлох аргууд, малын биеийн хэмжээ авч, үнэлгээ өгөх, нас тодорхойлох аргууд, шүдний хэлбэр бүтэц насаа дагаж өөрчлөгдөх ерөнхий зүй тогтол, мал, амьтны мах, сүү, ноос, ноолуур, арьс шир болон өндгөн ашиг шимийг үнэлэх, малыг эдэлгээнд сургаж номхруулах, уналга, нуруу ачаа, хөллөгөөнд ашиглах арга барилаас гадна монгол оронд үржүүлдэг арвин ашиг шимт болон нутгийн үүлдэр, үүлдрийн хэсэг, шилмэл сүрэг, омгийн малын тархалт, ашиг шимийн хэмжээ, чанар, онцлог зэргийг багтаан сэдэв тус бүрийн агуулга, ач холбогдол, судалгааны арга зүй зэргийг аль болохоор жишээ татаж тайлбарлахыг оролдов.
ном зүй