Мах, махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл [Ном] Ред.Д.Янжиндулам,С.Сэлэнгэ,Г.Цэцгээ
Material type:
- 36.92
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 1227 | Available | 353265 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 1228 | Available | 353266 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 5073 | Available | 454862 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 10813 | Available | 570653 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 10814 | Available | 570654 | |
![]() |
Хотын төв номын сан | 36.92 М 302 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 20478 | Available | 15706 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.99 | М 302 (Browse shelf(Opens below)) | 20477 | Available | 15707 |
Browsing Хотын төв номын сан shelves, Shelving location: Чөлөөт сонголттой Б - танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Мах боловсруулах үйлдвэр Мал нядалгаа Махны бүтэц найрлага Махан бүтээгдэхүүнийг хадгалах арга