Ногооны аж ахуй : Дэд дэвтэр Ред. Н. Манибазар, Б. Өлзийбаяр
Material type:
- 42.34
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 42.34 | Б-984 (Browse shelf(Opens below)) | 21332 | Available | Гэрээр олгохгүй | 66790 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 42.34 | Б 984 (Browse shelf(Opens below)) | 21333 | Available | Гэрээр олгохгүй | 66792 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Фонд | 42.34 | Б-984 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 66791 |
Ногооны гарал үүсэл, тархалт, ургац, хүнсний ач холбогдол, анагаах шинж чанарыг тодорхой хэмжээгээр оруулсан. Суралцагчдаас гадна залуу ногоочдод гарын авлага болгох зорилгоор ногоо ургуулах, арчлах, хураах, хадгалах технологийн хэсгийг арай дэлгэрэнгүй, хамгийн энгийнээр өгүүлжээ.
Ном зүй : х. 229
Их дээд сургуулийн агрономи, ургамал зүйчийн ангид үзэх сурах бичиг