Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Хүнсний микробиологийн үндэс Эх бэлтгэ.Б.Лхасжав [Ном]

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: УБ Согоо нуур 2000Description: 211х. 24 смSubject(s): Other classification:
  • 36
List(s) this item appears in: Дэлхийн хүнсний өдөрт | Вирусын тухай унших, судлавал зохих номууд | Хүнсний тухай номзүйн жагсаалт
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Ном - Books Ном - Books Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим 36 | Д 121 (Browse shelf(Opens below)) 20517 Available 20519

Микробиологийн шинжлэх ухааны түүхэн хөгжил. Микробиологийн үндэс. Микроорганизмын орчин үеийн ангилал зүйн үндэс. Прокариот микроорганизм. Эукариот микроорганизм /мөөгөнцөр/. Дрожж. Вирус ба фаг. Бодисын солилцооны тухай ойлголт. Анаэроб микроорганизм /исэл/. Фотосинтез ба хемосинтез. Физикийн хүчин зүйл. Химийн хүчин зүйл. Биологийн хүчин зүйл. Халдвар ба дархлаа /иммунитет/ Хүнсний халдвар. Үйлдвэрийн эрүүл ахуй, шаардлага

Share
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115704, 70116809 | Факс:+976-70115703