Хүнсний микробиологийн үндэс Эх бэлтгэ.Б.Лхасжав [Ном]
Material type:
- 36
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36 | Д 121 (Browse shelf(Opens below)) | 20517 | Available | 20519 |
Микробиологийн шинжлэх ухааны түүхэн хөгжил. Микробиологийн үндэс. Микроорганизмын орчин үеийн ангилал зүйн үндэс. Прокариот микроорганизм. Эукариот микроорганизм /мөөгөнцөр/. Дрожж. Вирус ба фаг. Бодисын солилцооны тухай ойлголт. Анаэроб микроорганизм /исэл/. Фотосинтез ба хемосинтез. Физикийн хүчин зүйл. Химийн хүчин зүйл. Биологийн хүчин зүйл. Халдвар ба дархлаа /иммунитет/ Хүнсний халдвар. Үйлдвэрийн эрүүл ахуй, шаардлага