Эмийн ургамал түүгчдэд тусламж Ред. М. Чүлтэмсүрэн
Material type:
- 42.14
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 26075 | Available | 271452 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 19836 | Available | 271453 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 1899 | Available | 353647 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 1900 | Available | 353648 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 2662 | Available | 452451 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 28.5 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 2663 | Available | 452452 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | 11594 | Available | 571419 | |
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.14 O-233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим | 28.5 | O 233 (Browse shelf(Opens below)) | 40808 | Available | 89383 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим | 28.5 | O 233 (Browse shelf(Opens below)) | 40809 | Available | 89384 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Фонд | 42.14 | O 233 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80117 |
Browsing 1-р салбар shelves, Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Ургамлын гаралтай эмийн түүхий эдийг бэлтгэх, цуглуулах арга ажиллагаа, хатаах савлах, хадгалах, тээвэрлэх, химийн найрлага хэрэглэх талаар бичив.
Эмийн ургамлын түүхий эдийг бэлтгэн нийлүүлэх байгууллагын ажилтан, ажилчид, түүж бэлтгэгч нийт хүмүүс, оюутан, сурагчдад зориулав.