Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 25246 | Available | 400655 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 25247 | Available | 400656 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 20455 | Available | 500624 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 20454 | Available | 500623 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 37257 | Available | Гэрээр олгохгүй | 150657 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 37258 | Available | 150658 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 37259 | Available | 150659 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Э 661 (Browse shelf(Opens below)) | 37260 | Available | 150660 |
Энэхүү сурах бичигт арьс, ширэн түүхий эдийн таваар, технологийн шинж чанарын үндсэн үзүүлэлтүүд болох бичил бүтэц, химийн тогтоц, бүрэлдхүүн, анхан шатны боловсруулалт, арьс, ширийг хүлээн авах, чанарын үнэлгээ өгөх, борлуулах, төрөл бүрийн мал, амьтны арьс, ширний таваарлаг шинж чанар, мөн түүнчлэн арьс, шир боловсруулах орчин үеийн болон Монголын уламжлалт технологийг тусгажээ.
Ном зүй: х. 168-172