Ургамлын өвчин судлал Ред. Ц.Нямлхагва
Material type:
- 9789992932568
- Фитопатологи
- 640 Г 801
- 44.7
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 25400 | Available | 300923 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 25401 | Available | 300924 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 25328 | Available | 400737 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 25329 | Available | 400738 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 20529 | Available | 500698 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 20530 | Available | 500699 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 55162 | Available | 150858 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 55163 | Available | 150859 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 55164 | Available | 150860 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 44.7 Г 201 (Browse shelf(Opens below)) | 55165 | Available | 150861 |
Энэхүү сурах бичиг нь ургамлын өвчин үүсгэгч, өвчний биохимийн үндэс, өвчин үүсгэгч, ургамлын өвчин,харилцан хамаарал, өвчин үүсгэгч, ургамлын өвчин хоёрын харилцан шүтэлцээ гэсэн гурван хэсэгтэй. Сурах бичигт ургамлын өвчин судлалын тухай ерөнхий ойлголт, гэмтлийн механизмын тухай ойлголт, ургамлын өвчний биотик хүчин зүйлс, ургамлын өвчний үүсгэгч вирус, бактери, мөгөөнцөр, ургамлын өвчин үүсэх процесс, ургамлын өвчний өргөн тархалт, өвчин үүсгэгчдэд нэрвэгдсэн эзэн ургамалд гарах ерөнхий шинж тэмдгийн өөрчлөлт, ургамлын өөрчлөлт гэсэн 14 бүлэгтэй. Уг номыг их, дээд сургууль, мэргэжлийн сургуулийн оюутан сурагчид, судлаач, эрдэм шинжилгээний ажилтан, төрөл бүрийн хүнсний үйлдвэрийн мэргэжилтэн, мэргэжлийн хяналтын албаны мэргэжилтэн зэрэг шинжлэх ухааны олон салбарын ажиллагсад ашиглах өргөн боломжтойн дээр, шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололтонд тулгуурлан бичсэн болно.