Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн технологи,жор Ред.Т.Дашдэлэг,Б.Бямбажав
Material type:
- 36.991
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.991 У 486 (Browse shelf(Opens below)) | 18700 | Available | 241629 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.991 У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 18699 | Available | 267633 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 1307 | Available | 353328 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 1308 | Available | 353329 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.991 У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 5014 | Available | 454803 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.991 У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 5015 | Available | 454804 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.991 У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 5016 | Available | 454805 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | У-486 (Browse shelf(Opens below)) | 10806 | Available | 570647 | |
![]() |
Хотын төв номын сан | У-486 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
Browsing 2-р салбар shelves, Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
номзүй х. 266
Хоол хүнсний найрлага -- Хүнсний зүйлд хийх анхны ажиллагаа -- Хүйтэн хоол -- Шөлтөй хоол -- Төмс, хүнсний ногоогоор хийх хоол
Энэхүү номонд хоол хүнсний найрлага, хүнсний зүйлд хийх анхны ажиллагаа, хүйтэн хоол,шөлтэй хоол
нийтийн хоол