Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн жор технологи

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: УБ УХГ 1978Description: 267х 22смSubject(s): Other classification:
  • 36.99
List(s) this item appears in: Хоолны жорууд
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Ном - Books Ном - Books 1-р салбар Уншлагын танхим 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) 18697 Available 267602
Ном - Books Ном - Books 1-р салбар Уншлагын танхим 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) 18698 Available 267603
Ном - Books Ном - Books Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) 4956 Available 814956
Ном - Books Ном - Books Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) 4957 Available 814957
Ном - Books Ном - Books Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим 36.99 У 486 (Browse shelf(Opens below)) 4958 Available 814958

Тогооч,нийтийн хоолны ажилтан болон энэ чиглэлээр сурч байгаа оюутан залууст зориулагдсан.

Share
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115704, 70116809 | Факс:+976-70115703