Аж ахуй эрхлэлт ба удирдах арга барил Ред. Ю. Адъяа, Г. Тэгшжаргал, Д. Пүрэвдорж
Material type:
- 9789992956168
- 65.05
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20580 | Available | 271846 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20581 | Available | 271847 | |
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 20579 | Available | 271087 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19321 | Available | 372630 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19322 | Available | 372631 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19323 | Available | 372632 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | 8051 | Available | 457840 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | 8052 | Available | 457841 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | 16018 | Available | 575768 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | 16019 | Available | 575769 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 65.05 Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | 16020 | Available | 575770 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 65.05 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19531 | Available | 69621 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 65.05 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19532 | Available | 69623 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 65.05 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19533 | Available | 69624 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 65.05 | Н 294 (Browse shelf(Opens below)) | 19534 | Available | 69626 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Фонд | 65.291 | Н 274 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 69625 |
Энэхүү номыг аль ч шатны удирдах ажилтан, менежерийн өдөр тутмын олон талт үйл ажиллагааны арга хэлбэрийг тусгахдаа шинжлэх ухааны онолд тулгуурласан практик аргазүйн зөвлөмж, буюу аргачилал болгож эдийн засаг, ёс зүй , сэтгэлзүйн болон сургалт заах аргын үүднээс хандан боловсруулсан.