Жимс, жимсгэний дарс, шүүсний хими технологи Ред. Я. Жамъянсан
Material type:
- 42.3
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | 18785 | Available | 267542 | ||
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | 18784 | Available | 267547 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1284 | Available | 353309 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | 5108 | Available | 454897 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | 2731 | Available | 452520 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.3 Б 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.8 | Б 15 (Browse shelf(Opens below)) | 21934 | Available | Гэрээр олгохгүй | 80235 |
Browsing Хотын төв номын сан shelves, Shelving location: Чөлөөт сонголттой Б - танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Эх орны жимс, жимсгэний химийн бүрэлдэхүүн тэдгээрийн хувихал, хуримтлалын зүй тогтол, эсэх процессын биохими, химийн онолын үндэс, дарс шүүс үйлдвэрлэх технологийн арга ажиллагааны тухай өгүүлнэ.